Storytel

Jag har testat att lyssna på ljudböcker genom Storytel i lite mer än en vecka nu och är faktiskt väldigt positivt överraskad. Jag har läst lite recentioner av tjänsten tidigare där personer skrivit att det exempelvis fungerat väldigt dåligt att lyssna i offlineläge, men det har fungerat jättebra för mig.
 
Hittils har jag som sagt använt tjänsten i lite mer än en vecka. Jag laddade ner fem böcker till offlineläge (vilket är det högsta antalet böcker att ha i offlineläge) men har bara hunnit lyssna på 3/4 av en bok än så länge. Jag har använt tjänsten endast i offlineläge då jag varit utomlands under denna period. Men det har som sagt fungerat helt felfritt!
 
Jag skulle definitivt rekommendera tjänsten till de personer som gillar ljudböcker. Jag vet dock inte om jag fastnade så mycket för just själva ljudboksdelen. Jag själv läser ganska snabbt och störde mig därför lite på att det tar sådan tid att lyssna sig igenom boken. Jag tror att den totala tiden för ljudboken jag valt är ungefär 15-16 timmar. Om jag läst boken själv hade jag förmodligen hunnit läsa den nästan 2 gånger under den tiden. Att just inte behöva läsa boken själv passade mig dock jättebra under utlandsvistelsen då man kunde "läsa" och titta på det som händer runt omkring samtidigt.
 
Det var väldigt smidigt att kunna lyssna direkt via mobilen också. De ljudböcker jag lyssnat på innan har varit på cdskiva vilket har varit betydligt mer otympligt.
 
Allt som allt är jag väldigt nöjd med tjänsten men kommer inte fortsätta använda den efter att gratisperioden gått ut.
 
 
 
Klicka på bilden för att prova tjänsten fritt i 14 dagar!

Kommentera här: