0 Läs mer >>
 
 
 
 
 
 
"Imagine waking up in a snow globe... That's how travel journalist Krista feels when she arrives in magical Quebec to report on Canada's glittering Winter Carnival.
 
Oven ten sub-zero days, Krista's formerly frozen heart begins to melt as she discovers an enchanting world of ice palaces, husky dog-sledding and maple syrup treats galore. And then she meets Jacues, a man as handsome and rugged as he is mysterious...
 
The two share a secret thet could bond them forever, but can they find a way to break through the protective layers around ther hearts to warm up this winter wonderland?"
 
 
 
 
 
bildkälla
 
Språk: Engelska
Sidor: 297
Utgiven: 2012
Mitt betyg: 3 av 5
 
Jag hade hoppats att den här boken skulle vara härligt julig och började därför läsa den strax innan jul för att komma in i "christmas mode". Just på den fronten blev jag dock lite besviken, för trots det lovande omslaget och det faktum att den utspelar sig under vintern i Kanada så var den inte julig alls. Den får en dock att längta efter kalla, friska januaridagar med massor av snö och strålande sol. Själva historien i sig är inte helt dum heller, även om man många gånger kände att det var ganska förutsägbart vad som skulle hända. Men man fattar ändå tycke för Krista och hejar på henne i hennes något snurriga tillvaro. Hon har en tendens att lägga näsan i blöt och lägger sig gärna i lite väl mycket för att hjälpa till. Boken var väldigt mysig att läsa och det var lätt att komma in i den även om den emellanåt låg på hyllan nån vecka innan jag fortsatte att läsa. Allt som allt så rekommenderar jag er ändå att läsa den!

Belinda Jones - Wi...